luni, august 17, 2009

Meniul de nunta partea II

In urma postarii initiale si a discutiilor avute pe marginea postarii initiale mi s-a recomandat o chestie foarte interesanta de catre domnul Nicu Lung www.weddingphotos.ro.

Dar va avertizez de pe acum...ca este un lucru extrem de original si trebuie mult curaj sa il pui in practica, deoarece te vei lovi de problema "nu asa se face".

Ce ar fi daca dupa aperitivul acela bogat de care discutam in postul initial sa se serveasca tortul miresei? Pentru ca:
1. Ai platit o gramada de bani pe el, si este una din cea mai importanta parti a unei nunti.
2. Dupa ce le-ai dat 3 feluti de mancare oamenii sunt ghiftuiti si majoritatea nu mai doresc sa auda si de tort, si ramai in brate cu 10-15 kg de tort pe care le arunci. Am vazut o multime de nunti la care s-a intamplat asta
3. Sunt o multime de oameni care pleaca inainte sa vina tortul miresei si nu sunt de fata + ca nu sunt serviti cu tort.

Recomandarea noastra este in felul urmator:

Serviti tortul dupa aperitiv, si dupa aceea sa fie pastrat in camera frigorifica a restaurantului iar voi ca si miri va anuntati invitatii ca din acel moment incolo fiecare care doreste tort poate sa ceara ospatarilor o felie. Facand asta va asigurati ca toti invitatii sunt prezenti in momentul in care vine tortul, si mai mult decat atat ca toti savureaza o bucata din deliciosul tort cand considera ei ca doresc si cand le cade lor bine, dar totusi cel mai important aspect este ca ajungi sa iti arunci tortul de mireasa dupa ce ai dat atatia bani pe el. Credeti-ma si pe mine ma doare sufletul cand vad 10-15 kg, in unele cazuri si mai mult, de tort de mireasa aruncat pentru ca nu a fost cine sa il manance.

Succes si nu uitati:
Daca doriti sa va ajutam si sa facem din nunta dumneavoastra o zi de neuitat puteti sa ne contactati:
0740.522.942
emanueltritean@gmail.com

Un comentariu: